Koncerti

18.05.2015.

Ljetno kino u BitefArtCafe-u 25. juna Ljetno kino
foto: PR Photo
Ljetno kino u BitefArtCafe-u 25. juna

Duh Mediterana na letnjoj sceni Bitefa

Ljetno kino, bend lepršavog i mediteranskog duha koji isijava pozitivnom energijom održaće koncert 25. juna, na letnjoj sceni kluba Bitefartcafe, na Kalemegdanu.

 Zahvaljujući neobičnoj postavci sa akustičnim gitarama, ukuleleom, klarinetom,  bubnjem koji tera na ples i predivnim višeglasnim pevanjem, poreklom sa jadranskog ostrva Brač, Ljetno kino je unikatan bend na ovim prostorima i pravi simbol radosti i lakoće života koje donosi leto. Bend je okupio Max Juričić (ex Film, Azra, Le Cinema, Vještice, Šo!mazgoon) u leto 2009. na Braču i od tada nastupaju na urnebesnim zabavama na jadranskim ostrvima, u klubovima, na otvaranju filmskog festivala u Kanu, na velikim muzičkim festivalima kao što su Inmusic i EXIT ali i svuda gde je potreban bend koji će se potruditi da zabavi i raspleše ekipu.

 Višegodišnja saradnja Ljetnog kina s Vladom Divljanom ostala je zabeležena na  EP-u ”4 GODIŠNJA DOBA” , na kome su se našli singlovi "Najlepša", "Vodim te na more", "Samo jednu ljubav imam" i "Iza osmeha", kao i na koncertnom albumu  ”Live@TVORNICA KULTURE”. U Vladinu čast, Ljetno kino nastavlja da greje srca publike i unosi radost u njihove živote.

 Pripremite se za pravi letnji užitak uz veselu plesnu muziku, u klubu kome je leto drugo ime. Karte za ovaj koncert moći će da se kupe u Novom klubu Bitefartcafe (Mitropolita Petra 8), do otvaranja letnje scene, kao i putem podajnih mreža eventim.rs, ddtickets.rs, gigstix.com i ticketline.rs.

 Sva prodajna mesta možete naći na gorenavedenim sajtovima.

Cene karata prvog kontigenta:

Gornji deo kluba ( bliži bini) 700 dinara
Donji deo kluba (dalji od bine) 500 dinara

Ostavi
komentar