Koncerti

23.09.2014.

KST: koncerti Who See (26.9.) i „Zatvaranje Bašte“ (10.10.)
KST: koncerti Who See (26.9.) i „Zatvaranje Bašte“ (10.10.)

Ne propustite zatvaranje letnje sezone

Iako nas lepo vreme nije poslužilo ove godine, red je da se zatvori letnja sezona, a KST-ovci su poznati po tome što za sam kraj uvek prirede nešto spektakularno!

U petak, 26. septembra, sastav Who See će održati koncert bašti KST-a. Ovaj sastav postoji još od početka prošle decenije, ali su u regionu postali poznatiji nastupom na Eurosongu. Do sada su objavili tri studijska albuma, a poslednje izdanje, pod nazivom „Nemam ti kad“, postiglo je veliki uspeh, dospevši na skoro sve muzičke liste regiona, donevši im saradnje sa muzičarima kao što su Bad Copy, Prti BeeGee, Hornsman Coyote, Škabo i drugi.

Karte za predstojeći koncert možete nabaviti po ceni od 500 dinara (pretprodaja) u Klubu studenata tehnike, radnim danima od 11-18h i subotom od 23-03h, kao i u Zla Shteku, u tržnom centru „Sremska“.

Za samo veliko finale, koje je zakazano za 10. oktobar, KST ekipa je organizovala koncert pod nazivom „Zatvaranje Bašte“, na kome će nastupiti Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi, KBO!, Mortal Kombat i Cassidy's Brewery.

Karte u pretprodaji su takođe 500 dinara, i možete ih, ako budete brzi, nabaviti u KST-u radnim danima od 11-18h, i subotom od 23-03h.

Vidimo se!

Ostavi
komentar

Povezano