Koncerti

21.11.2022.

Kralj Čačka u Amerikani
Kralj Čačka u Amerikani

Četvrtak 29. decembar

Kralj Čačka ovu godinu završava koncetom u sali Amerikana Doma omladine Beograda, 29. decembra. Koncert je prvi nastup koji Kralj Čačka ima u Beogradu od jula prošle godine i počeće u 20H. Uz Kralja Čačka nastupaju: standardna ritam sekcija Miladin Stojković (kontrabas, bas) i Filip Tančić (bubanj, perkusije), uz doprinos maestra Saleta Sedlara na klaviru i električnoj gitari.
 
"Možda bude gostiju, možda bude iznenađenja - u svakom slučaju biće nešto posebno i lepo," kažu iz Pop depresije.
 
 
 
 
Ulaznice su u prodaji po promo ceni od 1200rsd do kraja novembra, redovna cena karte je 1500 i na dan koncerta 2000rsd. Karte su u prodaji preko tickets.rs mreže, na blagajni Doma omladine i online. 
 
Nenad Marić ili Kralj Čačka je slikar, pesnik i muzičar rođen u Čačku, sa stalnom adresom u Beogradu. Kao pesnik objavio je zbirku "Na margini" (Lom, 2016), a kao muzičar dva albuma ("Zemlja snova" krajem 2016. i "Spusti svetlost na put" krajem 2018). Album "Spusti svetlost na put" slušaoci radija Beograd 202 proglasili su najboljim u 2018. godini. Dobitnik je nagrade "Strune od svetla" za 2017, koja se dodeljuje za poseban doprinos afirmaciji pesničke reči u rok i bluz muzici.
 
 
Ostavi
komentar

Povezano