Koncerti

05.02.2015.

Kraak & Smaak: „Beograd ima poseban vajb" Kraak & Smaak
foto: Official Facebook Page
Kraak & Smaak: „Beograd ima poseban vajb"

Sve je spremno za koncert februara

Kao što već znate, holandski trio Kraak & Smaak će nastupiti u BitefArtCafe-u 19. februara, ali u punom sastavu – sve je spremno za koncert, a ne znamo da li je veća naša ili njihova euforija!

Kraak & Smaak su već nastupali u našoj zemlji (EXIT festival) i upoznati su sa našom publikom, a povodom predstojećeg nastupa su izjavili „Vi imate poseban vajb. Umete da osetite energiju i da je vratite i to stvara neverovatan osećaj, zbog kojeg našu muziku i izvodimo uživo. Očekujmo nezaboravan provod 19. februara“ i pritom pozdravili fanove u Srbiji:

Muzika holandskog trija, prema njihovim rečima, ne može se baš svrstati ni u jedan poseban žanr, ali ono što je karakteristično jeste da se trude da svako na njihove melodije zaigra, a dodaju i da si dobar onoliko koliko je dobra tvoja poslednja ploča!

Njihov poslednji album „Chrome Waves“ je pokupio i sjajne kritike i simpatije publike, a da vidite koliko su Kraak & Smaak zaista dobri, dođite u novi BitefArtCafe 19. februara!

Karte po ceni do 1200 dinara možete kupiti u samom klubu (Mitropolita Petra 8), kao i na prodajnim mestima Eventim-a, Gigs Tix-a i DD Tickets-a.

Ostavi
komentar

Povezano