Koncerti

28.10.2014.

Koncertima u Novom Sadu i Beogradu KKN nastavlja promociju novog albuma Kanda Kodža i Nebojša
foto: PR Photo
Koncertima u Novom Sadu i Beogradu KKN nastavlja promociju novog albuma

Nakon što su novi album pod nazivom „Volja za noć“ plasirali preko EXIT etikete za free download, Kanda, Kodža i Nebojša su započeli  i koncertnu promociju albuma nastupima u Sarajevu i Bratuncu, a slede i dva velika koncerta u Novom Sadu i Beogradu.

Novosadski koncert će biti održan u subotu, 8. novembra u klubu The Quarter, dok je za Beograd rezervisan petak, 14. novembar  (Dom omladine). Specijali gosti na koncertu u Beogradu biće crnogorski sastav Autogeni trening.

Napominjemo da će na koncertima, pored novog materijala, publici biti predstavljen i Boško Stanojević - Bole, koji je na mestu basiste zamenio dosadašnjeg člana Ognjena Beadera. Boletov do sada najpoznatiji muzički angažman predstavlja saradnja sa sastavom EKV u poslednjim mesecima delovanja benda, a utisci i samih KKN i publike na prva dva promotivna koncerta u Sarajevu i Bratuncu govore da se radi o sjajnom muzičaru koji se izuzetno dobro uklopio u priču Kande, Kodže i Nebojše.

Ulaznice po ceni od 500 dinara za novosadski koncert su u pretprodaji na Gigs Tix prodajnim mestima. Za beogradski koncert, ograničen broj ulaznica po promo ceni od 500 dinara je u prodaji u kafeu Šikarica, Skadarska 22. Kada se promo tiraž rasproda, pretprodajna cena ulaznice iznosiće 600 dinara u kafeu Šikarica i Eventim prodajnim mestima. 

Ostavi
komentar