Koncerti

25.11.2014.

Koncert Ruth Koleve oficijelni afterparty koncerta Herbiea Hancocka Ruth Koleva
foto: PR Photo
Koncert Ruth Koleve oficijelni afterparty koncerta Herbiea Hancocka

Poklanjamo još jedan kontigent karata!

Legendarni muzičar Herbie Hancock u četvrtak, 27. novembra, održaće koncert u Sava centru, gde će pored njega nastupiti Viinie Colaiuta, James Genus i Lionel Loueke!

Ogranizatori koncerta GigArt i GuitarArt napravili su saradnju sa BitefArtCafe-om, pa je koncert bugarske nu soul pevačice Ruth Koleve, koje se iste večeri odigrava u Bitefu, izabran za zvanični afterparty koncerta čuvenog Hancocka i ekipe (na koncert u Bitefu možete ući sa ulaznicama koje ste kupili za koncert Herbiea Hancocka)!

Kako smo već pisali, Ruth je pre dve godine proglašena za najboljeg vokala svoje rodne zemlje i Grazia ženu godine, a do sada je sarađivala sa brojim muzičarima, među kojima je i čuveni Bobby McFerrin!

Još jednom vam poklanjamo vam 3 x 2 karte za ovaj događaj!

Pošaljite e-mail na pokloni@mjuznews.com. Mail naslovite sa Ruth Koleva, a u mailu navedite svoje ime, prezime i broj telefona na koji vas možemo kontaktirati.

Imena dobitnika će biti objavljena u toku sutrašnjeg dana u ovom istom tekstu, a dobitnici će mailom biti obavešteni o vremenu i mestu preuzimanja karata.

Srećno!

Ostavi
komentar