Koncerti

17.07.2017.

Kako smo se proveli na Luke Black koncertu
foto: Dušica Stojanović
Kako smo se proveli na Luke Black koncertu

Prošle subote u KC Gradu

Već od osam uveče počeli smo da se okupljamo u jednom od najprijatnijih gradskih prostora. U baštu KC Grada dolazilo se u ekipama i u parovima, neki su poveli svoje klince, mislimo da smo videli i dvoje na prvom dejtu, a drugi su prošetali svoje kućne ljubimce ili sami svratili da vide Luke Blacka i upoznaju se sa njim, daju mu CD na potpis i porazgovaraju o dosadašnjoj karijeri, uspehu u drugim zemljama, planovima za dalje. Za to vreme, VASSO i Tropical Disco birali su hitove prethodne dekade i uveli nas u glavni deo programa. 
 
Bilo je nekoliko novinarskih ekipa od kojih je najviše interesovanja pokazala televizija N1. Snimili su deo koncerta, ali još važnije, uradili podroban intervju sa zvezdom večeri.    
 
Luke Black je započeo svoj koncert oko pola dvanest. Otvorio ga je svojim prvim singlom D-Generation uz očekivanu horsku pratnju prisutnih. Ređali su se hitovi - preko Demons do aktuelnog singla Walpurgis Night i Holding On To Love koja je, čini nam se, prouzrokovala najveću histeriju. Luke Black je umirivao tempo pesmama kao što je Princess Saint Laurent, ali nikada nije spuštao intenzitet i svoju prisutnost na sceni. Imao je statiste pod, sad već čuvenim, maskama koje je pravio Saša Škorić, brojna usputna presvlačenja, ali i podršku Dimitrija Dragojevića koji je svojom gitarom osvežio poznate aranžmane. 
Luke Black proglasio je ovo veče najboljim svog života i obećao da neće dugo čekati do svog novog nastupa pred Beogradom. 
 
Svoj DJ set posle koncerta, Vojkan Bećir je započeo sa Robyn, a čuli su se garage remixi aktuelnih izvođača kao što su Rihanna i Year&Years, pre nego što se prešlo na artiste kao što su Lindstrom, The Juan MacLean, Baba Stiltz, Maceo Plex... sve do finala - Michael Mayer verzije pesme benda Baxendale
 
 
Usledila je intimna disko afera uz još jedan izvrstan izbor omiljenog nam Bagheere, za sve koji su želeli da se ljube na zvučniku ili plešu pred njim. 
 
Neke od fotografija možete pogledati u galeriji ispod, a ostale na našoj Facebook stranici! 
 
Vidimo se već u septembru na trećoj MjuzNews žurci!
Više informacija o njoj uskoro! 
 
Ostavi
komentar

Povezano