Koncerti

30.10.2014.

John McLaughlin & The 4th Dimension u Domu sindikata 6. novembra John McLaughlin & The 4th Dimension
foto: John Bouchet
John McLaughlin & The 4th Dimension u Domu sindikata 6. novembra

Legendarni muzičar drugi put u Beogradu

Jedan od najboljih gitarista sveta John McLaughlin će sa svojim bendom The 4th Dimension nastupiti u Domu sindikata, u četvrtak, 6. novembra!

On će zajedno sa svojom ekipom koju čine Garry Husband, Etienne Mbappe i Ranjit Barot Beograđanima prirediti po drugi put svirku koju ćete pamtiti do kraja života!

Prethodni nastup gitarskog virtuoza je dokumentovan i izbačen kao DVD 2009. godine pod nazivom „John McLaughlin & The 4th Dimension live @ Belgrade“, dobivši odlične kritike i sjajne reakcije publike.

John McLaughlin je u svojoj karijeri, koja traje skoro 40 godina, snimio preko 40 nosača zvuka, sviravši sa muzičkim legendama kao što su Miles Davis, Jimi Hendrix, The Rolling Stones, Carlos Santana, Paco de Lucia i mnogim drugim velikanima.

Ulaznice za predstojeći koncert možete nabaviti po cenama od 2600, 3200 i 3900 dinara, putem Eventim prodajne mreže, kao i na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ Shopping Centra, ali i putem sajtova kombankarena.com i eventim.rs (ulaznice se mogu kupiti putem kreditnih kartica Komercijalne banke na više mesečnih rata).

Vidimo se!

Ostavi
komentar