Koncerti

26.08.2018.

Jessie Ware večeras na Kalemegdanu
Jessie Ware večeras na Kalemegdanu

Koncert u okviru turneje Devotion

Ona je spojila pop i soul i donela pravo osveženje kada se probila pesmom Wildest Moments. Već deset godina dostojanstveno se drži na sceni, sa tri albuma koji podjednako vole kritika i publika. 
 
Održaće koncert u rovu kod Vojnog muzeja u pondeljak, 27. avgusta, a to neće biti prvi put da je Jessie u Srbiji. 
 
- Nije mi prvi put da dolazim u Srbiju jer sam sa grupom svojim prijatelja bila na EXITu kada smo završili fakultet, i bilo nam je sjajno. Ali ovo je moj prvi nastup u vašoj zemlji. Jako sam uzbuđena pred dolazak na tvrđavu, jer ću upoznati svoje fanove i probati vašu hranu. 
 
Zaista sam srećna što ću napokon imati svoj koncert kod vas, jer sam pevala u mnogim obližnjim zemljama i krajnje je vreme da dođem i pevam za vas! Verujem da će biti sjajno.
 
Pre Jessie Ware, publici će se predstaviti didžej Marko Milosavljević posebnim setom u kojem će se preplitati džez, soul, fank i disko.
 
U Beogradu će svirati pesme sa aktuelnog izdanja, koji Jessie smatra svojim najvažnijim ostvarenjem. Ovaj projekat je prelepa oda ljubavi, porodici i majčinstvu.
 
- Kada sam počela da radim na novom albumu bila sam trudna. Žurila sam da ga završim što pre. Shvatila sam da mi je trudnoća promenila stil pisanja. Ovaj album je u velikoj meri o želji da postanem majka, o iščekivanju tog trenutka, vezama, i tome kako se svet u takvoj situaciji menja. 
 
Kada mi se ćerka rodila počela sam da pišem još bolje. Dakle, ona je bila prava inspiracija za album Glasshouse. Pesma koja se izdvaja sa aktuelnog albuma i uvek učini da me obuzmu jake emocije je pesma Sam koja je o iščekivanju trenutka u kom ću postati majka. Kada sam je pisala bila sam u osmom mesecu trudnoće i sećam se konkretno tih dana u kojima sam radila na pesmi sa Edom Širanom u njegovoj kući. Pesma je o tom iščekivanju bebe i ujedno u čast moje majke i mog supruga.
 
Ljubitelji njene muzike imaće priliku čuju i hitove sa prethodna dva albuma, poput Say You Love Me, Wildest Moments, Tough Love, Running, You & I (Forever), Champagne Kisses i Devotion.
 
Ulaznice za beogradski koncert mogu se nabaviti putem Eventim i Gigstix prodajne mreže, po ceni od 2490 dinara za parter i 2990 dinara za VIP.
 
 
 
 
 
Ostavi
komentar

Povezano