Koncerti

14.06.2016.

Jeff Mills u Beogradu! Jeff Mills i Simfonijski Orkestar RTS
foto: PR photo
Jeff Mills u Beogradu!

Iskusite ljubav

Pisali smo o tome kako je ovo deseto festivalsko izdanje Lovefesta i da vam zbog toga spremaju iznenađenje. Sada nam je to iznenađenje i otkriveno.

U okviru događaja koji se zove Lovefest Experience u Beogradu će Jef Mills nastupati 24. novembra. Ono što  predstavlja posebno iznenađenje kod ovog nastupa je to što će svetski DJ svoju genijalnost dočarati u pratnji Simfonijskog orkestra RTS-a. Orkestrom će tom prilikom dirigovati Bojan Suđić čiji su najznačaniji koncerti bili upravo oni sa svetskim zvezdama.

“Po završetku prošlogodišnjeg izdanja koje je posetilo više od 70.000 ljudi iz celog sveta znali smo da na neki način moramo da se odužimo svim vernim fanovima, koji su poslednjih deset godina rasli zajedno sa nama. Tako je stvorena ideja posebnog muzičkog događaja, a Lovefest Experience nije samo fuzija različitih muzičkih pravaca, već i jedinstveno audio-vizuelno iskustvo”, poručili su organizatori festivala.

Ulaznice za Lovefest Experience dostupne su po ceni od 22 EUR, dok je cena za one najvatrenije i Fan Pit 33 EUR. Postoje i VIP karte koje su 66 EUR kao i zlatno VIP iskustvo za koje je potrebno izdvojiti 132 EUR. Sve karte su mogu naručiti na kućnu adresu putem Lovefest sajta

Ostavi
komentar

Povezano