Koncerti

21.05.2013.

Jamiroquai: Veliko interesovanje za koncert u Kombank Areni Jamiroquai
foto: Bojan Hohnjec
Jamiroquai: Veliko interesovanje za koncert u Kombank Areni

Karte kupili i fanovi iz Škotske!

Koncert Jamiroquai-a, koji će biti održan 30. juna u Kombank Areni, privlači ogromnu pažnju kako domaće tako i publike iz regiona, pre svega Makedonije, Mađarske, Slovenije i Hrvatske. Razlog za to je, izmeđuostalog i činjenica da je beogradski koncert jedan od svega dva zakazana koncerta za ovaj deo Evrope, pa ne čudi što su ulaznice za Arenu kupili i obožavaoci iz Škotske i Belgije!

Ove godine se navršava dvadeset godina od objavljivanja debi albuma “Emergency On Planet Earth” pa Jamiroquai sprema veliki broj nagradnih projekta za fanove. Upravo je završeno takmičenje za najbolji remiks pesme “Too Young To Die” na koji se odazvalo preko 11.000 učesnika iz više od 100 zemalja!

Ulaznice su u prodaji po cenama od 3500, 4500 i 4900 dinara na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine i Ušće shopping centra kao i preko sajtova kombankarena.com i eventim.rs.

Nastup u Kombank Areni, 30. juna, biće drugi nastup Jamiroquai u Beogradu. Organizatori nas uverevaju da će ovoga puta ozvučenje biti najkvalitetnije kako i dolikuje ovom bendu!

Ostavi
komentar

Povezano