Koncerti

17.10.2013.

Incognito u subotu 19. oktobra u Domu Sindikata Incognito
foto: PR Photo
Incognito u subotu 19. oktobra u Domu Sindikata

Kraljevi acid jazz-a ponovo pred domaćom publikom

Predvodnici acid jazz scene, grupa  Incognito, nastupiće u Domu sindikata 19. oktobra, u subotu, od 20.30 časova, u organizaciji “My Way” koncertne agencije. 

Ulaznice su u prodaji na blagajni Doma sindikata i svim Eventim prodajnim mestima, po cenama 1900 i 2300 dinara, a na dan koncerta biće dostupne samo na blagajni Doma sindikata.

Na koncertu u Beogradu ovaj britanski sastav promovisaće najnoviji album “Surreal”, na kome većinu pesama izvodi trenutni sastav koji nastupa na turnejama.  Beogradsku publiku očekuje odličan provod, a na bini će se pojaviti 11 članova benda!

Incognito su pravi miljenici beogradske publike, jer se na njihovim koncertima uvek uživa u energičnom nastupu i spoju starog i novog zvuka. Tokom 32 godine svog postojanja objavili su 15 studijskih albuma, 2 albuma sa nastupima uživo, 5 kompilacija, isto toliko remiksa i 46 singlova. Uspon  benda Incognito počinje 1991. godine kada su za izdavačku kuću “Talkin’Loud” objavili hit singl “Always there”, a zatim i album “Inside life”, a internacionalnu slavu donosi im naredni album “Tribes, Vibes & Scribes“ sa obradom pesme Stivija Vondera "Don't You Worry 'Bout a Thing". Na taj način Incognito postaje glavno ime i sinonim acid jazz pravca u muzici.

Ostavi
komentar