Koncerti

12.09.2013.

Incognito ponovo u Beogradu! Incognito
foto: PR Photo
Incognito ponovo u Beogradu!

19. oktobar, Dom Sindikata

Kultni acid jazz sastav Incognito, održaće concert u Beogradu u Domu Sindikata, u subotu 19. oktobra!
 
Karijera ovog benda traje već pune 32 godine a do sada su izbacili čak 15 studijskih i 2 live albuma, 5 kompilacija i 46 singlova! Neke od njihovih pesama postale su mega hitovi poput: “Don’t You Worry ‘bout a Thing”, “Always There”, “Still a Friend of Mine” i “Positivity”
 
Uspon  benda Incognito počinje 1991. godine kada su za izdavačku kuću Talkin’Loud objavili hit singl “Always there”, a zatim i album “Inside life”, a internacionalnu slavu donosi im naredni album “Tribes, Vibes & Scribes“ sa obradom pesme Stivija Vondera "Don't You Worry 'Bout a Thing". Na taj način Incognito postaje glavno ime i sinonim acid jazz pravca u muzici.
 
Domaća publika ih dobro poznaje a ovoga puta u Beograd dolaze sa pevačicama  Katie Hector, poznatoj po odličnom soul glasu koja je pri tom i vokalni mentor Emeli Sande, i Vanessom Haynes, pevačicom koja je tokom svoje bogate karijere sarađivala sa Chakom Khan, Van Morrisonom, Anastasiom i Billy Oceanom!
 
Na koncertu u Domu Sindikata promovisaće album “Surreal”, objavljen prošle godine. Pesmama na novom albumu članovi benda Incognito su “duboko zaronili u svoju kreativnu dušu” i napravili zvuk na koji su veoma ponosni. Većinu pesama na albumu izvodi trenutni sastav koji nastupa na turnejama. 
 
Prodaja ulaznica počinje u utorak, 17. septembra na blagajni Doma sindikata i svim EVENTIM prodajnim mestima.
 
Ostavi
komentar

Povezano