Koncerti

25.11.2013.

Il Divo sledeće godine u Kombank Areni Il Divo
foto: Kombank Arena PR Photo
Il Divo sledeće godine u Kombank Areni

Počela je prodaja karata

Čuveni vokalni kvartet Il Divo, posle uspešnih nastupa u njujorškom pozorištu „Marquis“, kreće na svetsku turneju pod nazivom „Il Divo – A Musical Affair“, u okviru koje ćemo slušati najpopularnije brodvejske numere!

Grupa koja je do sada prodala preko 26 miliona albuma širom planete, ovom turnejom će promovisati najnoviji album naziva „A Musical Affair“, koji predstavlja kompilaciju numera iz čuvenih brodvejskih mjuzikala „Phantom of the Opera“, „West Side Story“, „Carousel“, i na kome gostuju zvezde poput Barbre Streisand, Nicole Scherzinger, Heather Headly i druge!

Il Divo su po prvi put nastupali na sceni Brodveja, mada su neki od članova kvarteta već imali iskustva sa pevanjem i izvođenjem mjuzikala. Show je razvio Brian Birk, njihov dugogodiđnji saradnik, koji je radio na sličnim projektima i za Celine Dion, The Killers, Elton-a John-a i druge!

Koncert u Kombank Areni je zakazan za 24. septembar 2014. godine.

Ulaznice za ovaj koncert su u prodaji po cenama od 3500, 3900, 4500, 5500, 5900,  7900 i 9900 dinara i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama:  Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Shopping centra i putem sajtova: Kombank Arene i Eventima.

Jedva čekamo!

 

Ostavi
komentar

Povezano