Koncerti

18.10.2013.

I Steve Stevens sa Gibonniem u Areni 25. oktobra! Steve Stevens
foto: PR Photo
I Steve Stevens sa Gibonniem u Areni 25. oktobra!

Gibonni kao specijalnog gosta 25. oktobra u Arenu dovodi jednog od najoriginalnijih gitarista današnjice - Steve Stevensa

Steve Stevens je svetskoj javnosti najpoznatiji kao gitarista i saradnik legendarnog Billy Idola. Spisak poznatih sa kojima je sarađivao je impresivan, a izdvaja se njegovo pojavljivanje sa Michael Jacksonom na pesmi “Dirty Diana”. Stevens je radio muziku za filmove “Matrix Reloaded”, “Speed” i mnoge druge, a najprestižniju “Gremi” nagradu dobio je za čuvenu temu iz  filma “Top Gun”.

Povodom predstojećeg koncerta splitskog kantautora Gibonnija u beogradskoj Areni, Steve Stevens je izjavio: ”Veliki sam poštavalac muzike koju stvara Gibonni, stvarno se radujem što ću imati priliku da nastupam sa njim! Takođe, drago mi je što ću ponovo videti Beograd i uživati u njegovim čarima nekoliko dana.”

Ranije je najavljeno da će kao specijalni gosti na Gibonnijevom koncertu u beogradskoj Kombank Areni 25. oktobra nastupiti harizmatični umetnik Damir Urban, čuveni makedonski gitarista Vlatko Stefanovski, pevačica Maya Azucena i svetski cenjen Londonski Gospel Hor!

Očekuje se neponovljivi višesatni koncertni spektakl za pamćenje u okviru koga će splitski kanautor publiku provesti kroz svoje brojne legendarne hitove poput Libar”, “Mirakul”, “Toleranca i nove  pesme sa aktuelnog albuma „20 Century Man”.

Do prvog velikog Gibonnijevog koncerta u Beogradu je ostalo nedelju dana i izvesno je da će sve ulaznice biti rasprodate

Ulazi u Kombank Arenu biće otvoreni već od 19:00 časova, a organizatori apeluju da posetioci dođu što ranije kako bi se izbegle gužve na ulazima.

Preostale ulaznice za koncert Gibonnija u Kombank Areni mogu da se kupe na prodajnim mestima Gigs Tix, blagajni Kombank Arene, Eventim prodajnim mestima I na sajtovima Gigs Tix-a, Arene I Eventim-a.

Ulaznice se prodaju po cenama od 2490 dinara za parter, 3490 za Fan Pit, 3.690 za nivo 200 Premium, 2.990 za nivo 200, 2.490,00 za nivo 400 I kategorija, 2.190 za Nivo 400 II kategorije  i  9.990,00 za lože.

Vidimo se!

Ostavi
komentar

Povezano