Koncerti

29.03.2013.

Humanitarni spektakl u Kombank Areni Ana Štajdohar sa bendom
foto: PR Photo
Humanitarni spektakl u Kombank Areni

21 Tošetova pesma za 1 život

8. aprila u Kombank Areni biće održan veliki humanitarni koncert koji ima za cilj da prikupi sredstva za lečenje Slavice Obradović iz Nove Pazove kojoj je jedina nada za izlečenje transplatacija jetre u Italiji za čega je potrebno 120.000 eura.

Ideja koncerta je da okupi trenutno najpoznatija imena domaće scene koji će specijalno za ovu priliku otpevati ukupno 21 pesmu tragično nastradalog makedonskog pevača Tošeta Proeskog. Toše je za svog života i sam nesebično pomagao ugroženima i rado se odazivao na pozive da učestvuje u raznim humanitarnim poduhvatima, pa je bilo logično da se na ovom koncertu na repertoaru nađu baš njegove pesme. Na koncertu nastupaju: Ana Štajdohar sa svojim bendom, Saša Kovačević, Bojan Marović, Miligram, Tropico Bend, Boris Režak, Tanja Banjanin, Zana, Vampiri, Saša Vasić, Aleksa Jelić, Davor Jovanović i još mnogo drugih. Specijalni gosti su akapela hor Viva Vox.

Neke od Tošetovih pesama koje će ovi izuzetni umetnici i veliki ljudi izvesti su: „Soba za tugu“, „Tajno moja“, „Pratim te“, „Bože, brani je od zla“...

Što se tehike tiče, spcijalno za ovaj koncert u Kombank Areni će biti instaliran zvučni sistem Nexus što garantuje vrhunski kvalitet zvuka i samim tim specijalan muzički doživljaj.

Ulaznice su dostupne po ceni od 900 i 1200 dinara putem Eventim prodajnog sistema.

Pomozite nam da pomognemo, dođite na koncert 8. aprila i kupovinom ulaznice dajte svoj prilog za spas jednog života.

Ostavi
komentar

Povezano