Koncerti

19.03.2014.

Humanitarni koncert za javne kuhinje u Beogradu Lena Kovačević
foto: PR Photo
Humanitarni koncert za javne kuhinje u Beogradu

Nastupaju: Bajaga, Lena Kovačević, Divna Ljubojević i Melodi...

Ponovo naši umetnici pokazuju da i te kako razmišljaju o drugima kao i da su spremni da izdvoje svoje vreme i ulože trud da bi pomogli onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Ovoga puta čuvena imena domaće scene pevaju na Dobrotvornom koncertu za crkvene javne kuhinje u Beogradu koji će biti održan u nedelju, 23. marta u Zvezdara teatru (Milana Rakića broj 38), sa početkom u 19 časova.

Nastupaju: Momčilo Bajagić Bajaga i Aleksandar Lokner, Lena Kovačević, Divna Ljubojević  i njen hor „Melodi“, Danica Krstić, Čalgija - Mojsije Petrović, Pirg, Nebojša Mastilović. Voditelj je Branko Stanković a narator Nebojša Milovanović.

Koncert organizuje Versko dobrotvorno starateljstvo Arhiepiskopije beogradsko-karlovačke sa blagoslovom Njegove Svetosti Patrijarha srpskog Gospodina Irineja.

Ulaznice po ceni od 1.000 dinara mogu se nabaviti na blagajni Zvezdara teatra, u prostorijama Verskog dobrotvornog starateljstva (ul. Francuska broj 31) , kao i pri hramu Svetog Save.  Sav prihod namenjen je crkvenim narodnim kuhinjama u Beogradu, gde se svakoga dana podeli 1.200 obroka za najsiromašnije Beograđane.

Ostavi
komentar