Koncerti

08.11.2013.

Hornsman Coyote i Soulcraft u novosadskom Quarter-u 9.11. Hornsman Coyote & Soulcraft
foto: Marko Ristić
Hornsman Coyote i Soulcraft u novosadskom Quarter-u 9.11.

Pretpremijera pesama sa novog albuma!

U subotu, 9. novembra, Novi Sad će postati drugi pretpremijerni grad, gde će publika moći da čuje pesme sa novog albuma Hornsman Coyote-a i Soulcraft-a! Beogradska publika je uživala prošlog vikenda u Božidarcu, u kome je sve vreme postojala energična atmosfera (što je pomalo neobično za reggae muziku), a kritičar Balkan Rocka je dao samo reči pohvale, nazvavši bend “zrelim”!

Kojot je izjavio da su oduševljeni zbog načina kako je publika prihvatila nove pesme na nastupu u Božidarcu, i ta razmena pozitivne energije sa istom je upravo ono što im je trebalo, posle napornog studijskog rada. Nada se da će isto tako biti i NovomSadu, jer tamo postoji ekipa koja voli i kapira roots reggae, a za još bolju atmosferu će se pobrinuti i specijalni gosti: Josip A Lisac i CheGuerillaz, pa će to veče postati “pravi mali festival reggae zvuka”, kako kaže Kojot!

Muzika sastava Josip A Lisac, koji postoji od 2009. godine, je zasnovana na ska i reggae zvuku, neretko sa rock i narodnim ritmovima, a teme koje obrađuju su uglavnom socijalne ili soc-ljubavne. Trenutno je aktuelan singl “More ska”, sa njihovog albuma “Pali ideali”.

Najnovija pesma CheGuerillaz je “Flegma”, a ovaj sedmočlani bend iz Beograda. koji svira ska/reggae/funk, prošle godine je odneo pobedu na nacionalnom takmičenju demo bendova “Tvoj zvuk 2012”!

Vidimo se!

 

Ostavi
komentar