Koncerti

12.04.2013.

Hip Hop veče u Božidarcu večeras (12.4.) Connect
foto: PR Photo
Hip Hop veče u Božidarcu večeras (12.4.)

Kad Vračar Rocks postane Vračar RAPS!

Ovonedeljni koncert u okviru Vračar Rocks projekta još jedan je u nizu onih koji ovo ime „menjaju“ u Vračar Raps. O čemu se zapravo radi?

Večeras, (petak 12. april) u Božidarcu će biti održan koncert na kom će nastupiti: zagrebački sastav Connect, The Hoods iz Vršca i beogradski reper Cantwait.

Bend Connect postoji već 12 godina i iza sebe ima tri albuma i desetak hit singlova. Jedan su od najpopularnijih zagrebačkih hip hop sastava i trenutno se nalaze na velikoj regionalnoj turneji koja obuhvata tridesetak gradova i u okviru koje je i večerašnji nastup u Božidarcu. Connect je podjednako popularan među devojkama koje vole njihov imidž i momcima koji vole njihove tekstove i muziku i zbog toga se očekuje veliko interesovanje beogradske publike. I ovoga puta tokom nastupa na bini će im se pridružiti beogradski hiphoperi V.I.P. sa kojima već godinama sarađuju a u subotu 13. aprila će imati zajednički koncert u novosadskom klubu Route 66.

Priliku da zagreju publiku imaće hip hop sastav iz Vršca The Hoods koji nastupa uz pratnju „živog benda“ i Cantwait, uzdanica etikete Bassivity Digital.

Karte na ulazu na koncert karte će koštati 700 dinara.

Ostavi
komentar

Povezano