Koncerti

31.05.2013.

Gitarista Slayera poslao video poruku fanovima u Srbiji! Kerry King
foto: Kombank Arena PR Photo
Gitarista Slayera poslao video poruku fanovima u Srbiji!

"Očekujem da vas sve vidim u Areni kako hrlite ka bini"

Kultni Slayer nam dolazi 25. juna a tim povodom gitarista i koosnivač benda, Kerry King, poslao je video pozdrav srpskoj publici!

“Hej, Kerry je iz Slayera i imam poruku za sve naše fanove u Srbiji. Bićemo u Areni, 25. juna. Očekujem da vas sve vidim tamo kako hrlite ka bini.”– poručio je Kerry King fanovima u Srbiji.

Takođe, Tom Araya i Kerry King poslali su obaveštenje da se Paul Bostaph pridružio bendu kao stalni bubnjar. Bostaph počinje da svira sa bendom od 4. juna, na prvom koncertu Slayerove ovogodišnje turneje u Varšavi. Gary Holt i dalje će biti gitarista umesto nedavno preminulog Jeffa Hannemana. Ovogodišnja turneja broji 35 datuma među kojima se nalazi veliki broj glavnih letnjih festival u Evropi, Istočnoj Evropi i Južnoj Americi u periodu od juna do oktobra.  

 “Paul je odličan bubnjar i dobar prijatelj i izuzetno smo srećni što je odlučio da se pridruži bendu”– rekao je Tom Araya. “I dalje smo tužni zbog gubitka Jeffa ali ne želimo da razočaramo naše fanove u Evropi i moramo da idemo dalje…a to nam olakšava što je Paul ponovo u bendu.”

Bostaph je bio bubnjar Slayera od 1992. do 2001. i sa bendom je snimio četiri albuma – zlatno tiražni Divine Intervention (1994), Undisputed Attitude (1996), Diabolus in Musica, (1998), God Hates us All (2001) koji je odlikovan Grammy nagradom za  "Best Metal Performance," kao i DVD War at the Warfield (2001), takođe sa zlatnim tiražem.

Pored Slayera, Bostaph je svirao i sa bendovima Forbidden, Exodus, Systematic i Testament.

Do koncerta je ostalo još svega 25 dana a ulaznice po ceni od 1900 dinara možete nabaviti još samo dva dana, do 2. juna i to u Kombank Areni. Od ponedeljka, 3. juna, ulaznice će koštati 2200 dinara.

Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, Ušće Shopping centra i putem sajtova: kombankarena.com i eventim.rs. 

Ostavi
komentar