Koncerti

10.05.2013.

Gibonni u Kombank Areni 25. oktobra Gibonni
foto: Saša Burić
Gibonni u Kombank Areni 25. oktobra

Prodaja karata počinje u ponedeljak 15. maja

Koncert koji Beograd već dugo, dugo, čeka zakazan je za 25. oktobar 2013. godine u Kombank Areni a prodaja ulaznica kreće već u ponedeljak 13. maja.

Naravno, radi se o čuvenom Gibonni-u kome će ovo ujedno biti i prvi nastup u Beogradu, što je svojevrstan kuriozitet budući da je njegova popularnost u glavnom gradu ali i u Srbiji uopšte ogromna. On je 2011. priredio nezaboravan koncert u Novom Sadu a godinu dana ranije i u Subotici a sada napokon imamo priliku da ga vidimo i čujemo u najlepšem i najvećem koncertnom prostoru u zemlji – Kombank Areni.

Gibonni je nedavno izbacio svoj najnoviji album „20th Century Man“ koji je namenjen pre svega za inostrano tržište a sve pesme sa ovog albuma otpevao je na engleskom. O ovom izdanju opširnije možete pročitati OVDE.

Pored toga što je vrhunski kompozitor i pevač, Gibonni je poznat po izuzetnim živim nastupima na kojima svoje pesme izvodi u sjajnim aranžmanima, dovodi neverovatne goste i pravi atmosferu za pamćenje.

Ulaznice će biti u prodaji na GigsTix prodajnim mestima, Korner Shopovima širom zemlje, blagajni Kombank Arene i svim EVENTIM prodajnim mestima. Cene karata se kreću u rasponu od 2.490 RSD do 9.990 dinara. Rekli bismo, sasvim fer i za svačiji džep.

Požurite, Arena će biti mala za sve one koji će hteti da čuju Gibonnia.

Vidimo se!

Ostavi
komentar

Povezano