Koncerti

01.10.2014.

Gibonni acoustic u decembru u Beogradu! Gibonni
foto: Danny Clifford
Gibonni acoustic u decembru u Beogradu!

Nakon vrhunskog koncerta održanog u oktobru prošle godine (opširnije o ovom koncertu pročitajte OVDE), Gibonni se vraća u Beograd sa dva specijalna prednovogodišnja koncerta nazvana "Gibonni Acoustic" koji će  biti održani 21. i 22. decembra u Sava centru, u organizaciji promoterske kuće Long Play.

Kantautor iz Splita poznat po osobenom spoju roka, savremenog popa i dalmatinskog zvuka, predstaviće se ovaj put beogradskoj publici na potpuno drugačiji način u odnosu na prethodni trijumfalni koncert u ispunjenoj Kombank areni - Džiboni se odlučio za intimniju akustičarsku svirku u prestižnom Sava centru!

"Kad se radi sportska dvorana, to je euforija, spektakl sa velikim razglasom i lajtom, pred 15-18.000 ljudi. Koncert u manjem prostoru je prisniji, dozvoljava ti da razgovaraš sa ljudima, ispričaš kako je neka pjesma nastala... Nastup u velikoj dvorani je kao da si kuvar na velikoj svadbi za 1.000 ljudi. Ne možeš da mijenjaš meni, a u maloj dvorani je kao da kuvaš za svoj rođendan, pa možeš da osjetiš točno šta ko želi", objašnjava Džiboni.

Pevač velikih regionalnih hitova poput "Oprosti", "Žeđam", "Libar", "Tempera"... kaže da će za koncerte "Gibonni Acoustic" svom vrhunskom bendu pridružiti neke od svojih starih saradnika koji su svojom virtuoznošću i dušom oplemenili mnoge njegove pesme.

"Vjerojatno ću odsvirati i neke pjesme koje u Areni nisam. Neke balade ili jako intimne pjesme. Volim pjevati onako kako se osjećam. U velikoj dvorani atmosfera je uvijek euforična i užarena, pa sama po sebi nameće pjesme bržeg tempa, tako da mi je nastup u Sava centru odlična prilika za odsvirati neke pjesme koje u Areni nisam", kaže Džiboni.

Ulaznice za koncerte "Gibonni Acoustic" od danas su u prodaji po cenama 1.500, 1.900, 2.300, 2.600, 3.000 na blagajni Sava centra i preko mreža Eventim i Gigstix.

Ostavi
komentar

Povezano