Koncerti

18.03.2015.

FEUD u Quarter-u 27. marta FEUD
foto: PR Photo
FEUD u Quarter-u 27. marta

Novosađani, spremite se!

Sastav FEUD će prirediti rap /hip hop / industrial / metal spektakl 27. marta u novosadskom klubu Quarter, a kao specijalni gosti nastupiće DreDDup.

FEUD postoji od 2010. godine kada su ga osnovali Ramirez (Sunshine) i Vuk Protić (Haludza). Od tada je sastav postao poznat po snažnim, beskompromisnim porukama koje šalju svojim pesmama i spotovima, što je takođe slučaj sa aktelnim singlom „Tajkun“. Debitantski album „Svinjotaur“ su izbacili 2013. godine, a do sada su nastupali na mnogim festivalima i manifestacijama – Beer fest, EXIT, Koncert godine, Lake fest su samo neki od njih.

Gosti večeri su DreDDup, koji postoje od 1997. godine – do sada su objavili 5 studijskih albuma, postavši prepoznatljivi po svojoj energiji, okarakterisani kao opasni i ispunjeni elementima teatra. Iako DreDDup ne vole žanrovske odrednice, svoj zvuk opisuju kao mešavinu industrial rock-a i demonic electronic big beat muzike.

Cena karte u pretprodaji je 400 dinara, dok će na dan koncerta karta biti 600 dinara. Iste možete nabaviti putem prodajne mreže Gigs Tix.

Ostavi
komentar

Povezano