Koncerti

06.02.2014.

Fenomenalan koncert u Božidarcu za Dan Zaljubljenih Love Hunters
foto: Aleksandar Sumilov
Fenomenalan koncert u Božidarcu za Dan Zaljubljenih

Love Hunters, Vila Filozofina i Microsonic

Sastav Love Hunters će prvi put u karijeri nastupiti u Božidarcu i to na Dan zaljubljenih, u petak 14. februara!

Pored čuvenih Hantersa predvođenih Milanom Muminom, publika Vračar Rocks festivala će biti u prilici da vidi i nastupe Vile Filozofine i sastava Microsonic.

Iako su status kultnog benda stekli još ranih devedesetih godina prošlog veka, Love Hunters danas zvuče energičnije i svežije nego ikad! To će i dokazati beogradskoj publici sledećeg petka, 14. februara, kada će pored hitova zahvaljujući kojima su stekli kultni status, premijerno izvesti i novi singl - pesmu “Black and Blue” koja će svoju premijeru doživeti u petak 7. februara na Radiju Novi Sad.

Novosadski indie-rock bend Microsonic koji kritičari opisuju kao ,,psihodeliju panonske ravnice, negde na pola puta između Aira i Sonic Youtha” takođe će prvi put nastupiti u Božidarcu, a predstaviće se autorskim pesama sa debi albuma “Unreal Images” koji će početkom proleća objaviti SKC Novi Sad, a koji je najavljen singlom "Plastic Sky".

Još jedna dama, Julia Boroš, poznatija kao Vila Filozofina, ,,razbudiće uspavane umove i usamljena srca”, kako sama kaže, i predstaviće pesme sa hvaljnog albuma ,,Samospoznaja”. Na Beogradskom autorskom rok festivalu Vila Filozofina je nedavno dobila specijalnu nagradu za najkompletnijij umetnički i muzičko-scenski nastup.

Ulaznice mogu da se kupe po pretprodajnoj ceni od 350 dinara u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat), dok će na ulazu u ,,Božidarac", na veče koncerta, ulaznice koštati 500 dinara.

Sve počinje u 20h.

Ostavi
komentar

Povezano