Koncerti

05.07.2013.

Eyesburn večeras (6.jul) na Olimpu promoviše novi album Eyesburn, Coyote
foto: Nemanja Đorđević
Eyesburn večeras (6.jul) na Olimpu promoviše novi album

Legendarni Eyesburn su nakon punih 8 godina pauze, koju smo svi koji ih volimo teško podneli, konačno izbacili novi album pod nazivom "Reality Check". Album sadrži čak 15 pesama, producirao ga je Miloš Mihajlović (Blaze Studios) a mastering potpisuje čuveni Jens Borgen (Fascination Street Studios).

Koncertna promocija albuma biće održana sutra, u subotu 6. jula na letnjoj sceni sportskog centra Olimp na Zvezdari. Koncert je u organizaciji agencije Music Passion i Papi Chulo, koncert počinje u 21h a ulaznice su u prodaji preko Eventim prodajne mreže po ceni od 800 dinara.

Zahvaljujući divnim ljudima iz organizacije koncerta u prilici smo da vam poklonimo 3 puta po 2 ulaznice za ovaj koncert! Troje najbržih su osvojili ulaznice a dobitnici su:

1. Ivan R.

2. Olga P.

3. Duško S.

Podsećamo sa su Eyesburn jedan od najpopularnijih domaćih sastava svih vremena i svakako najuticajniji crossover domaći sastav. Na Olimpu će sutra promovisati pesme sa novog albuma ali će svirati i mnoge poznate hitove iz prethodnih godina. Eyesburn će u narednim mesecima i nedeljama intenzivno nastupati, izmeđuostalog i na Main Stage-u EXIT-a, i na Terraneo festivalu u Šibeniku.

Intervju sa Kojotom koji smo uradili nedavno u KST-u, možete pročitati klikom OVDE.

Vidimo se sutra!

Ostavi
komentar