Koncerti

27.11.2014.

Eyesburn proslavlja 20 godina rada! Eyesburn
foto: Aleksandar Zec
Eyesburn proslavlja 20 godina rada!

Veliki rođendanski koncert 26.12. u SKC-u

Prvi, i prema mišljenju mnogih, jedini pravi hardcore - reggae sastav u regionu, Eyesburn, slavi 20. rođendan! Veliki rođendanski koncert biće održan u Velikoj sali SKC-a u Beogradu, u petak, 26. decembra.

,,Veoma nam je drago što će upravo SKC biti mesto na kome ćemo obeležiti 20 godina postojanja benda! Pored već zaboravljene Akademije, SKC je bio i jeste naša druga kuća u kojoj smo svirali najbitnije koncerte u dosadašnjoj karijeri. Nastup koji pripremamo za 26. decembar razlikovaće se od ostalih jer je koncipiran kao vremeplov - putovanje kroz poslednjih 20 godina naših života!", najavljuju momci iz grupe Eyesburn rođendanski spektakl.

Povodom prve dvadesetogodišnjice benda, Eyesburn će objaviti i svoju prvu kompilaciju. Na duplom CD-u naći će se probrane pesme koje su ostavile najveći pečat u dosadašnjoj karijeri benda, ali i neobjavljene verzije pesama koje već uveliko važe za ,,lektiru".

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 800 dinara dostupne su na svim GigsTix prodajnim mestima, na blagajni Studentskog kulturnog centra, kao i u kafeu Šikarica (Skadarska 22).

Ukoliko ih ostane, na ulazu u SKC, na veče koncerta, cena ulaznice iznosiće 1.000 dinara.

Ulaznice će biti u prodaji od četvrtka, 27. novembra.

Ostavi
komentar