Koncerti

12.06.2013.

Eyesburn: Promocija novog albuma "Reality Check" Eyesburn
foto: Goran Čakmazović
Eyesburn: Promocija novog albuma "Reality Check"

Olimp, 6. jul

Kultni beogradski bend Eyesburn u organizaciji koncertne agencije Music Passion i Papi Chulo  6. jula na letnjoj sceni sportskog centra Olimp (Zvezdara) koncertno promoviše svoj novi, povratnički album “Reality Check“.

I samo da malo obnovimo gradivo, EYESBURN je sa radom počeo 1994 god. a prvu postavu su  činili Alek - bubnjevi, Laza - bas, Nenad – vokal i Nemanja Kojić Kojot – gitara. U ovoj postavi bend je 1995. godine snimio prvi album "Freedomized" (live at KST). Vremenom, hardcore zvuk počinju da obogaćuju i drugim muzičkim stilovima pa se se javlja potreba za proširivanjem postave i nadogradnjom već postojećeg  zvuka. Do danas su izbacili ukupno 7 albuma od čega poslednji „How Much For Freedom“ 2005. godine.

„Reality Check“ je njihov veliki come back kom se podjednako raduju i članovi benda i mnogobrojni fanovi a bend obećava nezaboravan nastup na Olimpu. Kao gosti koncerta nastupiće pančevački sastav Iskaz. Eyesburn će promovisati kompletan novi album, ali će napraviti i presek svoje bogate karijere, svirajući stare i  prepoznatljive hitove.

Ulaznice su u prodaji preko Eventima po ceni od 800 dinara.

Intervju sa Kojotom možete pročitati klikom OVDE.

 

Ostavi
komentar