Koncerti

12.03.2013.

Elvis Jackson na mini turneji u aprilu Elvis Jackson
foto: TMM PR Photo
Elvis Jackson na mini turneji u aprilu

Beograd, Novi Sad i Sarajevo

Elvis Jackson dolaze iz Slovenije i za njih kažu da su jedan od trenutno najboljih sastava u regionu. Njihov zvuk je ska punk, reggae, hardcore, iza sebe imaju oko 15 godina svirke i četiri studijska albuma. Domaća publika je mogla da ih vidi i čuje na EXIT festivalu u više navrata a kuriozitet je da su poslednji put na Exitu nastupili na Main Stage-u zajedno sa giga zvezdama Faith No More.  Ovo naravno, nije bila slučajnost budući da je aktualno izdanje Elvis Jacksona producirao basista Faith No More benda, što vam, ako do sada niste čuli za njih, verovatno govori o kakvom bendu govorimo.

Neposredno pred izlazak novog albuma kreću na mini turneju u okviru koje će nastupiti: 12. aprila u Beogradu, 13. aprila u Novom Sadu i 14. aprila u Sarajevu. Beogradski koncert biće održan u Domu Omladine (gde su poslednji put nastupali pre punih osam godina) a u Novom Sadu sviraju u Fabrici. Sarajevski nastup je u prostoru Cinemas Sloga.

Koncertni repertoar obuhvata stare hitove ali i neke od novih albuma koji će uskoro izaći i koji fanovi jedva čekaju budući da je aktuelno izdanje „Against the Gravity“ izašlo još 2009. godine.

Vidimo se!

Ostavi
komentar