Koncerti

30.10.2013.

Elemental koncertom u Božidarcu obeležava 15 godina karijere Elemental
foto: Maja Bota
Elemental koncertom u Božidarcu obeležava 15 godina karijere

22. novembar

Grupa Elemental će u okviru turneje ,,U redu je – 15 godina Elementala“ održati i koncert u Beogradu i to na  njima dobro poznatoj sceni Božidarca, u petak 22. novembra, u okviru Vračar Rocks festivala.
 
Ovaj nastup prilika je da Elemental sa beogradskom publikom proslavi rođendan kao i da predstavi pesme sa nedavno objavljenog albuma ,,U redu je“.
 
Kako sam bend najavljuje očekuje nas ,,posve nov show“ i ,,šetnja” kroz 15 godina dugu karijeru, sa akcentom upravo na novom izdanju:
 
,,Ovo definitivno nije „Još jedan Elemental album“, jer je bend došao do određenog zvuka, stečenog iskustvom, što između ostalog čini ovu ploču velikom. Najiskrenija lirika upakovana u pop-rock oblandu koju možete čuti na ovim prostorima, danas.“ (Balkanrock, 2013).
 
Nakon najavnog singla „Neustrašivi“, kao i direktnog i pomalo šokantnog singla „Po mojoj mjeri“ skinutog sa šestog albuma „Uredu je“, Elemental su za početak turneje pripremili rege obojenu pesmu pod nazivom „Prokleta ljubav“.
 
Ulaznice za koncert koji će Elemental održati u okviru Vračar Rocks festivala 22. novembra moći da se kupe u pretprodaji po ceni od 600 dinara u Felix Shopu (TC Sremska). 
 
 
Ostavi
komentar

Povezano