Koncerti

03.10.2018.

Elemental imaju glasnu poruku pred dvostruki koncert
foto: Youtube screenshot
Elemental imaju glasnu poruku pred dvostruki koncert

Kad se bojiš - ne postojiš!

Nakon dvostrukog albuma Tijelo i poglavlja koje su obeležile pesme poput Goli i bosi, Sve je moje tuđe, Sanjam, Tijelo pamti, Elemental otvara novo poglavlje.
 
Nova pesma Nešto glasno govori o borbi sa strahovima, uz poletni ritam.  
 
"U vrijeme kad mi je na pamet pala ideja za pjesmu, pokušavala sam izaći na kraj s nekim svojim strahovima. Napisala sam stihove koji su mi poslužili gotovo terapeutski - Kad se bojiš, ne postojiš - ta me rečenica vodila i hrabrila. Zanimljivo mi je gledati kako su se i drugi ljudi našli u tome, jer čovjeku je lakše kad zna da nije sam. Htjela sam napisati malo stihova, a njima reći puno, napucati ih značenjem. U rapu obično ima mnogo više riječi, zato mi je drago da kroz pjevanje isprobavam nešto novo. Nešto glasno" , opisala je novi singl Mirela Priselac Remi.
 
Elemental u 2018. godini slavi 20 godina postojanja, a koncertno će jubilej obeležiti dvostrukim koncertom u SubBeernom Centru u Cetinjskoj. 
 
Dvodnevni rođendanski party u Beogradu zamislili su ovako:
2. novembar: Mekano
3. novembar: Tvrdo
 
Dakle, dva različita koncerta, sa dve set liste! Ulaznice za ove koncerte, 2. i 3. novembra, dostupne su u kafeu Šikarica, Skadarska 22. Početna cena je 700, a na dan ulazu u klub će biti 1200 dinara
 
 
Ostavi
komentar