Koncerti

14.01.2014.

Džangl je masivan u pančevačkom Apolu u petak 17.1. Detalj sa promo postera
Džangl je masivan u pančevačkom Apolu u petak 17.1.

General Levy, Rahmanee i Sajsi MC

U petak, 17. januara, u dvorani Doma omladine Pančeva „Apolo“ održaće se koncert pod nazivom „Džangl je masivan“ na kome će nastupiti General Levy iz Britanije, DJ Rahmanee i Sajsi MC!

General Levy je rođen u Londonu, gde je odrastao pod uticajem različitih muzičkih žanrova, kao i različitih kultura – Evrope, Azije, Afrike, zapadne Indije... Kada je imao dvanaest počeo je da piše svoje prve stihove, a sa četrnaest je oformio sopstevni sound system sa svojim prijateljima pod nazivom „Third Dimension“. Danas je Levy veteran britanske urbane muzičke scene, a broj producenata i izvođača sa kojima je radio je suviše veliki da bi se brojio – Sly & Robbie i Sting International, Shaggy, Steelie & Cleevie, Artful Dodger, Jetstar, Ajang, Joe Grind, Stingray i mnogi, mnogi drugi! Hvatajući se u koštac sa muzičkim usponima i padovima koje nosi taj biznis, General Levy-a smatraju „lionheart“ izvođačem, koji uprkos svemu opstaje!

DJ Rahmanee je karijeru započeo u kultnom beogradskom klubu „Dolar“, a od tada je imao rezindeture skoro u svim većim prestoničkim klubovima, istovremeno bivajući domaća podrška drum&bass velikanima koji su dolazili u našu zemlju (Roni Size, Goldie, Pendulum, Benny Page i mnogi drugi). Njegovi setovi su energični spojevi drum&bass i jungle bitova, čija selekcija se pravi sa hiruriškom preciznošću, ali istovremeno garantuje i dobar provod! Iza sebe ima preko 500 nastupa u zemlji i regionu.

Sajsi MC je jedna od retkih reperki na našoj sceni, koja je svoj rad započela u bendu Sajsi 2002. godine, da bi kasnije nastavila kao solo izvođač. Do sada ima objavljena dva studijska albuma („Daleko je Dizni“ i „Od 12 do 6“), kao i mini album „KNVK“ sa B.K.O.-om.

Cena ulaznica iznosi 300 dinara, dok će na dan koncerta biti nešto skuplja i iznosiće 500 dinara. Ulaznice možete kupiti na blagajni dvorane „Apolo“.

Vidimo se tamo od 21h!

 

Ostavi
komentar

Povezano