Koncerti

15.01.2014.

Dubioza Kolektiv: U susret koncertu u Areni 5. aprila
Dubioza Kolektiv: U susret koncertu u Areni 5. aprila

„Recesijske“ karte od juče u prodaji!

Jedan od trenutno najznačajnijoh sastava iz BiH, Dubioza Kolektiv, 5. aprila prirediće domaćoj publici spektakl u Kombank Areni, a karte za koncert su juče puštene u prodaju!

Bend kaže da su vremena kokuzna, da ljudi zbog svetske krize nemaju ni za rizle, pa su odlučili da cene karata budu „recesijske“, kako bi olakšali tranziciju iz ove kolektivne dubioze u kojoj se nalazimo!

Ovaj balkan/punk/ska/dub sastav je godinama unazad osvojio publiku bivše SFRJ svojom muzikom i tekstovima koji kritikuju trenutno stanje u društvu, nacional-šovinizam, nepravdu i selektivnu pravdu, boreći se za stvari koje su potpuno suprotne nabrojanim pojmovima. Samo tokom 2013. godine Dubioza je imala oko osamdeset nastupa širom regiona, u Evropi i Južnoj Americi, uključujući i tri velika koncerta u Zagrebu, Rijeci i Sarajevu!

Što se tiče karata, cena pojedinačne karte za parter „Recesija“ iznosi 1000 dinara, a postoji i opcija da uzmete grupnu, isto za parter – „Kolektivna dubioza“, gde dobijate jednu kartu besplatno po principu 5+1. Fan pit karta „Walter“ košta 1500 dinara, karte za tribine „Tranzicija“ 1250 dinara, a karta za VIP ložu „Making Money“ je 4000 dinara.

Požurite s kupovinom!

 

Ostavi
komentar