Koncerti

25.12.2013.

Dubioza kolektiv u Kombank Areni 5. aprila Dubioza Kolektiv
foto: PR Photo
Dubioza kolektiv u Kombank Areni 5. aprila

Jedan od trenutno najaktuelnijih bendova regiona Dubioza kolektiv, održaće 5. aprila 2014. godine, do sada najveći samostalan koncert u karijeri! Mesto je, naravno, Kombank Arena u Beogradu, a koncert je u organizaciji promoterske kuće Long Play.

Angažovani bosansko-hercegovački sastav poslednjih godina osvojio je publiku u regionu sa nekoliko zapaženih albuma i brojnim hitovima kao što su "Kažu", "Blam", "Firma ilegal", "Balkan Funk", "Marijuana", "Kokuz", žestoko kritikujući u svojim tekstovima postratno korumpirano društvo u kom vladaju nacionalizam, negativna selekcija i nepravda, istovremeno boreći se za slobodu, ravnopravnost i pravedan društveni poredak.

"Kada se najavi tako veliki koncert, bude nam drago, ali osjećamo i veliku odgovornost. Treba toliki narod smjestiti u Arenu!", saopštavaju tim povodom članovi Dubioza kolektiva.

Samo tokom 2013. godine Dubioza je imala 80-tak nastupa u 23 zemlje regiona, Evrope i Južne Amerike, uključujući ove jeseni tri velika, spektakularna samostalna koncerta pred rasprodatim dvoranama u Zagrebu, Rijeci i Sarajevu.

Za koncert Dubioza kolektiva u Kombank areni od četvrtka 26. decembra naći će se u prodaji određen broj ulaznica samo za parter, i to po izuzetnoj ceni od 700 dinara!

Taj novogodišnji/božićni paket važiće do 13. januara posle čega će karta za parter koštati 1.000 dinara. Od 13. januara u prodaji će se naći i ostale kategorije ulaznica. Prodaja ide preko na blagajni Kombank arene, mreža Eventim, Ticketline i Gigstix, kao i u prodavnici "Jugoton" (Nušiceva 27).

Ostavi
komentar