Koncerti

13.02.2014.

Doris Dragović sutra (petak 14.2.) u Kombank Areni Doris Dragović
foto: PR Photo
Doris Dragović sutra (petak 14.2.) u Kombank Areni

"Oduvek sam bila naklonjena ljubavnim pesmama"

Doris Dragović će u Kombank Areni nastupiti u petak, 14.02. u 20h. Pored ranije najavljenih gostiju među kojima su mlada, talentovana učesnica X Factora, Ilma Karahmet i tenor Ivo Gianni Gamulin, Doris će na sceni pratiti i mešoviti hor kao i njen bend od 11 članova.

U novim aranžmanima naći će se pesme kao što su “Željo moja”, ”Marija Magdalena”, “Malo mi za sriću triba”, “Anđeo Gabrijel” i mnoge druge koje su obeležile preko 30 godina dugu karijeru Doris Dragović. Samo za koncerte u Beogradu i Novom Sadu, Doris priprema i posebno iznenađenje.

 “Ja sam uvek bila nekako više naklonjena ljubavnim, romantičnim pesmama ali upravo zato što sam čula da su neke pjesme ovde ljudima bile interesantne, nešto smo pripremili kao iznenađenje.” – poručila je Doris Dragović publici u Srbiji.

Sa svojim bendom repertoar uvežbava više od mesec dana.

Ulaznice za koncert u Kombank Areni koji će se održati 14. februara i koncert u Spensu, 8. marta, u prodaji su po cenama od 1500 do 2900 dinara na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Shopping centra i putem sajtova Kombank Arene i Eventima.

Ostavi
komentar

Povezano