Koncerti

14.03.2014.

Dolazi nam i Tom Jones! Tom Jones
foto: www.universalmusic.rs
Dolazi nam i Tom Jones!

Legenda se nakon 5 godina vraća u Kombank Arenu

Pevač jedinstvenog glasa i nepresušne energije, šarmer koji odoleva godinama, Tom Jones nastupiće, pod rugi put, u Kombank Areni, 15. juna!

Jones je 2009.godine prvi put nastupio u Areni a na koncertu koji je trajao preko dva sata, zagrejao je publiku svojim najvećim hitovima iz gotovo poluvekovne karijere.

Tom Jones je 2010. objavio svoj 39 studijski album pod nazivom “Praise & Blame” koji je doživeo veliki uspeh a zatim, 2012. i „Spirit In The Room“ na kom se nalaze pesme raznih autora među kojima su između ostalih Richard Thompson, Leonard Cohen, Paul Simon i Paul McCartney.

Njeno visočanstvo engleska kraljica mu je 2006. godine podarila titulu viteza. Dobitnik je niza nagrada, među kojima su BRIT nagrada za izuzetan doprinos muzici, nagrada Silver Clef za životno delo, te nagrada "Hitmaker" američke ”Hall of Fames”.

“Morao bih ozbiljno sebe da suzdržavam da ne pevam tako da ne mogu da vidim sebe povučenog sa scene, u penziji. Uopšte to ne mogu da vidim. Možda malo usporim u godinama koje slede, moguće da neću toliko puno raditi, ali se nadam da ću dok god sam živ biti sposoban da držim koncerte.” – izjavio je nedavno Tom Jones. 

Ostavi
komentar