Koncerti

29.11.2017.

Dolazi najbolji živi soulful house bend Jazzanova
Dolazi najbolji živi soulful house bend Jazzanova

Dva koncerta u Bitefartcafeu sredinom decembra

Projekat Jazzanova Live feat. Paul Randolph stiže u Beograd 12. i 13. decembra, kao četvrti izvođač koncertnog serijala Musicology Barcaffè Sessions, koji će trajati do maja 2018, u klubu Bitefartcafe
 
 
Jedina konstanta ovog eklektičnog sastava iz Berlina jeste promena i sve progresivniji zvuk. Jazzanova je bend koji je prerastao nekada semplovan zvuk i ustalio se kao autorski live band projekat 2009. godine. U proteklih pet, kao Jazzanova Live feat. Paul Randolph nastupali su širom planete. Time je ovaj bend uspeo u svom dugogodišnjem poduhvatu – da energiju svojih produkcija, remiksa i didžejinga prenesu na live stejdž. Jazzanova u potpunosti uspeva da prenese maestralnost svojih produkcija, uz fenomenalan bend koji ih prati na nastupima uživo.
 
Albumom Funkhous Studio Sessions, koji je izašao 2012te, bend Jazzanova je konačno prešao na sledeći nivo. Njihov prvi album sa živom muzikom je zadovoljio svakog istinskog ljubitelja, sa afinitetom ka toplom, dubokom i istinskom muziciranju, punom soula. Singl Now There Is We sa Paulom Randolphom koji se pobrinuo za vokalne deonice i napisao inspirativan tekst, kao što samo on ume, doneo je fenomenalan ishod, zaraznu mešavinu vokalnog hausa i soulful popa, sa dubokim bas linijama.
 
 
Karte po promotivnoj ceni možete pronaći na prodajnim mestima Eventima i DDtickets mreže. Aktuelne informacije pratite na zvaničnom Facebook eventu.
 
Ostavi
komentar

Povezano