Koncerti

04.03.2013.

Denis & Denis reunion i koncert u Beogradu Marina Perazić
foto: PR Photo
Denis & Denis reunion i koncert u Beogradu

Verovatno ste već čuli da se kultni sastav iz '80, Denis & Denis, ponovo okupio i da uveliko spremaju beogradski koncert koji će biti održan u četvrtak, 7. marta u Mikser House-u koji je inače upravo renoviran i izgleda genijalno.

Verovali ili ne, ovo će biti prvi koncert u Beogradu Denis & Denisa nakon punih 25 godina! Na bini u Mixeru biće čak 14 muzičara uključujući i novu pevačicu benda Ruby Linard koja će otpevati tri pesme i na tako se po prvi put predstaviti beogradskij publici.

Za vas koji volite rajder liste imamo i tu informaciju, Denis & Denis su tražili: hotel sa 4 zvezde, toplu večeru, 1 litar džina, 1 litar Jack Daniels-a, 1 litar Jegera, 8 litara Coca - Cole, 12 limenki Red Bulla, 2 litre vode sa ukusom jagode, 32 flašice vode za binu i 8 litara vode za backstage. Dakle, nema ništa od zdravog života :-).

Koncert će krenuti tačno u 21, atmosferu će pripremiti Tomo Ricov i Vh1 DJ tim Nemanja Kostić i Tanja Bogdanov a bend će izvesti čak 25 pesama što znači da će koncert trajati puna tri sata, bez bisa.

Karte za koncert koštaju 1300 dinara na svim prodajnim mestima Eventima.

Ostavi
komentar

Povezano