Koncerti

17.03.2014.

Deca loših muzičara 21. marta u Božidarcu Deca Apokalipse
foto: Vračar Rocks PR Photo
Deca loših muzičara 21. marta u Božidarcu

Dočekajte proleće uz vrhunsku svirku

U petak, 21. marta, počinje proleće i ovim povodom, u Centru za kulturu „Božidarac“, sada već tradicionalno nastupa kultni domaći bend Deca Loših Muzičara.

Svako ko je makar jednom uživo video nastup DLM-a, sastava predvođenog harizmatičnim Ivanom Jevtovićem, zna da se radi o koncertima koji dižu na noge, ulivaju neopisivu količinu pozitivne energije i dokazuju da je domaća rokenrol scena živa, progresivna i neuništiva:

,,Proleće u Beogradu po drugi put počinje sa našim PRASKOM! Oprostite, ali i Micku i Keithu bi bilo veoma teško da izađu da sviraju posle nas!", duhovito najavljuje koncert Ivan Jevtović i dodaje: ,,Svi svi su tu sa nama: pioniri, omladinci, direktori, profesori, vlasnici raznovsnih hardvera iz svih generacija u velikoj R'n'R zabavi! Letećemo na fank, disko, pank visinama u  zajedničkom letu u trajanju od oko stotinak minuta!"

Pored DLM-a, iste večeri nastupa i Polyester Shock, bend koji već 15 godina promoviše čist autorski rokenrol, a upravo su objavili spot za pesmu ,,Dvojnik" koja se nalazi na novom EP-ju koji je dostupan i za besplatan download!

Njima će se pridružiti i White City Massive, bend koji je nastao u nameri da stvara muziku koja čini da se ljudi osećaju dobro i da svakom pesmom teži pozitivnom. Ne samo da tome teže, već su u toj nameri u potpunosti i uspeli! Ne verujte nam na reč, dođite i uverite se i sami - na Vračar Rocks festivalu u CZK Božidarac, u petak, 21. marta, u 20h.

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 400 dinara u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat), dok će na ulazu u Božidarac, na veče koncerta, ulaznice koštati 500 dinara!

Predstojeći koncerti u okviru Vračar Rocks festivala u Centru za kulturu Božidarac:

Petak, 28. mart

Consecration, There i Velibor Nikolić (Brigand)

Petak, 4. april

Nikola Vranjković

Četvrtak, 10. april

God is an Astronaut

Petak, 11. april

Veliki prezir

Ostavi
komentar

Povezano