Koncerti

01.10.2013.

Damir Urban gost na Gibonnievom koncertu u Areni 25.10. Gibonni Live
foto: Marko Ristić
Damir Urban gost na Gibonnievom koncertu u Areni 25.10.

Dolaze i: Vlatko Stefanovski, Gospel HOR i Maja Azucena

Zlatan Stipišić Gibonni prvi put će, nakon 20 godina karijere, nastupiti u Beogradu 25. oktobra u Kombank Areni.  Uz odličnu produkciju, u rangu svetskih izvođača, posetioci će imati priliku da čuju i vide neke od najcenjenijih muzičara sa kojima je Gibonni sarađivao tokom svoje bogate karijere.

Već tradicionalni gost na Gibonnijevim albumima i koncertima je čuveni makedonski virtuoz Vlatko Stefanovski, jedan od najboljih gitarista sa prostora Evrope. Pored njega na bini će se pojaviti i harizmatični umetnik Damir Urban, pisac, glumac i slikar; najpoznatiji kao osnivač i frontmen kultne riječke alternativne grupe Laufer, čiju numeru “Budi moja voda” u duetu sa Gibonnijem redovno izvodi na koncertima. Domaća publika je Damira tokom prošle godina imala prilike da vidi I čuje na njegovim sjajnim nastupima u Domu Omladine i na EXIT-u. The London Community Gospel Choir (Londonski Gospel Hor) se pored kvaliteta, izdvaja po impresivnom broju muzičkih zvezda sa kojima je sarađivao. Imena kao što su Madona, Pol Makartni, Depeche Mode, Džordž Majkl, Elton Džon, kao i brojne Grammy nagrade su pokazatelji kvaliteta ovog hora. Maja Azucena u Gibonnijeve pesme donosi svoj izuzetan vokal, koji je najraskošniji na albumima “Unca Fibre”, “Acustic/Electric” i “Toleranca”.

Sve domaće obožavaoce očekuje pravi koncertni spektakl u okviru koga će splitski kanautor publici premijerno zapevati pesme sa prvog albuma na engleskom jeziku „20th Century Man“, ali ujedno ih podsetiti i na brojne starije hitove „Libar“, „Ne odustajem“, „Mirakul“, „Oprosti“, „Tempera“ i mnoge druge. Pored pratećeg benda, podršku će mu dati njegovi stalni saradnici ali i još neki muzičari koji ostaju iznenađenje za sam koncert.

Preostale ulaznice se mogu nabaviti na prodajnim mestima Gigs Tix-a, uCorner Shop-ovima širom Srbije,nablagajni Kombank Arene i Eventim prodajnim mestima.

Ostavi
komentar

Povezano