Koncerti

31.03.2016.

Dado Topić (i njegov torzo) sutra na koncertu Brkova u Hali sportova Dado Topić
foto: Brajan Rašić
Dado Topić (i njegov torzo) sutra na koncertu Brkova u Hali sportova

Nesvakidašnja ali očekivana saradnja

Legendarni Dado Topić nastupiće kao specijalni gost turbo-pank-folk sastavu Brkovi koji sutra, u petak 1. aprila, nastupa u beogradskoj Hali sportova promovišući nedavno objavljeni album "Torzo Dade Topića".
 
"Jako mi je drago da Dado naziv albuma nije shvatio kao neku sprdnju nego kao izraz poštovanja. Velika nam je čast ugostiti takvog gospodina i legendu naše scene", kaže frontmen Brkova Šemso.
 
Topić je prvo javno kontaktirao Brkove preko fejsbuka najavivši da će preslušati album, a potom je nedavno hrvatskoj radio stanici Soundset plavi izjavio da bi pristao na neki oblik saradnje sa Brkovima.
 
Nekadašnji član Korni grupe i vođa legendarnog Tajma (Time) smatra da su Brkovi "bend koji ima atraktivne i energične nastupe, i obzirom na izbor garderobe i način kako prezentiraju glazbu da je to jedna pozitivna i kreativna ekipa".
 
 
Sutra pored Dada Topića i Brkova nastupaju i folk-metalci Pero Defformero, narodnjak Zoka Bosanac, i specijalni gosti reperka Sassja, koja se pojavljuje u novom spotu Brkova "Ovce".
 
Sve počinje u 20:30.
 
Ostavi
komentar

Povezano