Koncerti

11.03.2015.

Connect: koncert u Mikseru sve bliži, euforija sve veća Connect
foto: PR Photo
Connect: koncert u Mikseru sve bliži, euforija sve veća

Najpopularniji hrvatski hip-hop sastav u Beogradu za Dan studenata

Povodom Dana studenata, 4. aprila, jedan od najpopularnijih hip-hop sastava, hrvatska grupa Connect nastupiće u Beogradu. Nakon odličnog koncerta 2013. godine, ovog aprila, hrvatska ekipa nastupeće pred beogradskom publikom u Mikser House-u. Uz gosta iznenađenja koji nam sa grupom Connect dolazi iz Zagreba, nastupiće i SAJSI MC, koja je nedavno promovisala svoj novi singl na MTV-u. Karte pretprodaji preko Gigstiksa i u knjižarama Vulkan po promotivnoj ceni od 600 dinara.

Uoči nastupa u Mikseru, momci iz Connecta kažu da Beograd prvenstveno pamte po super provodu, dobrom društvu i odličnoj hrani. "Svaki put kada dođemo naši prijatelji nas jako lepo ugoste i stvarno se svaki put kvalitetno provedemo tako da se radujemo svakoj novoj poseti Beogradu kako poslovno tako i privatno. Naša iskustva su fenomenalna, pogotovo što se tiče naših dosadašnjih koncerata pred Beogradskom publikom koji su bili prelepi u smislu ljubavi i pozitivne energije koju smo dobili, tako da nestrpljivo isčekujemo naš idući koncert u Mikseru".

Domaćića momcima iz grupe Connect, 4. aprila u Mikseru biće popularna beogradska klaberka SajsiMC, a o gostu iznenađenja možemo još samo da nagađamo jer kako kažu "najradije bi sa kolegama sa kojima imaju zajedničke pesme - VIP, Struka, Rasta, Coby, Zli Tony i Zemlja Gruva".

Poslednji single uradili su s poznatom htvatkom pevačicom Lanom Jurčević, koja je za kratko vreme postala apsolutni hit u region.

Ostavi
komentar

Povezano