Koncerti

17.02.2015.

Božidarac: Lady and the Beards, Lorna Wing i Wooden Ambulance 27. februara Najava koncerta - Božidarac
foto: Official Facebook Page
Božidarac: Lady and the Beards, Lorna Wing i Wooden Ambulance 27. februara

Muzika uz koju se ljulja i pleše!

U Centru kulture Božidarac 27. februara će se održati sjajan koncert, bendova čije melodije nisu karakteristične za ove prostore, gde ćete na bini slušati i gledati preko 20 izvođača – čekaju vas Wooden Ambulance, Lady and the Beards i Lorna Wing!

Lady and the Beards se sastoji od 4 člana – Jelene Petošević i njene tri brade, a u Božidarcu ćete imati prilike da čujete njihovu muziku, koja se sastoji od Jeleninih autorskih numera, kao i neobičnih obrada drugih pesama.

Ako do sada niste slušali dark POP swing – morate čuti sastav Lorna Wing. Oni će nastupiti u svom punom sastavu, njih sedmoro, a predstaviće vam numere koje će se naći na novom albumu, čiji izlazak očekujemo u martu.

Wooden Ambulance, kako smo već pisali, su nedavno objavili svoj treći po redu album „Rough Charms“, naslednika sjajnih izdanja „Intersection“ i „River Sand“. Oni će promovisati svoj novi album, i svojim melodijama i energijom vas preneti u prostrane ravnice amerike, gde se americana čuje sa tremova drvenih, belih kuća. Dan kasnije (28. februara), Wooden Ambulance će održati još jedan promotivni koncert u Subotici, u Omladinskom klubu „Skladište“, a njihovi specijalni gosti ove večeri biće akustični bend iz Beograda – On Tour.

Vidimo se!

 

 

 

Ostavi
komentar

Povezano