Koncerti

18.10.2017.

Bojana Vunturišević pravi koncert povodom objave spota i kratkog filma
Bojana Vunturišević pravi koncert povodom objave spota i kratkog filma

Biće to prvi POPactually Soirée u KC Gradu

POPactually je metablog koji vodi Vojkan BećirTo je radijska emisija i stalna potraga za autentičnim,  odnosno muzička selekcija koja graniči eklektično i šizofreno. 

Od ove jeseni, #POPactually se predstavlja i kasnovečernjim okupljanjima zarad priče, druženja i plesa, u prostoru koji beogradska alternativna mladež smatra svojim drugim domom - Kulturnom centru GRADSpremaju se koncerti, žurke, projekcije i žmurke! 

Prvi #POPactuallySoirée zakazan je za subotu, 11. novembra, kada će se željnoj publici predstaviti Bojana Vunturišević sa svojim bendom! Drugi, sa grupom About Lorna je planiran za 9. decembar. 

Do skoro, Bojana Vunturišević bila je "nekadašnja pevačica benda Svi Na Pod". Sada je dovoljno da se "malo, malo" zapeva i ljudi prepoznaju hit Kese, Etikete sa jednog od najdragocenijih albuma novije istorije domaće pop muzike.

 

 

Ova dama vrsnog vokala, ali i jedinstvene harizme koja se manifestuje kroz sada već prepoznatljive plesne pokrete, vreme u studiju i na sceni provodi gotovo isključivo sa prijateljima. Tako je producent albuma Daljine, Ivan Marinković Bambi, ujedno i deo benda sa kojim Bojana nastupa. Zaključni član je producent elektronske muzike i izvođač, Marko Milošević, prepoznatljiv po svom akronimu Mkdsl.

Njih troje će svirati pred beogradskom publikom nakon uspešnog koncera u Zagrebu, a u svrhu promocije spota i kratkog filma inspirisanog pesmom Noćni program

U spotu je devojke iz plesnog kluba Dance Factory režirao Ivan Stojiljković, dok se fotografijom bavila Milica Cvetković. Tokom večeri videćemo i premijeru kratkog filma koji su zajedno radili Stojiljković i Aleksandar Košutić

Nakon koncerta sledi POPactually DJ set.Ograničen broj ulaznica biće u pretprodaji od petka, 20. oktobra u KC Gradu po ceni od 400 dinara, dok će regularna biti 600.

Više informacija na Facebook eventu.

 

Ostavi
komentar

Povezano