Koncerti

12.04.2013.

Block Out večeras (12.4.) u klubu Fest Block Out Live
foto: PR Photo
Block Out večeras (12.4.) u klubu Fest

Triput ura za bombardera

Čuveni Block Out večeras (petak, 12. april) nastupa u zemunskom klubu Fest.

Kao što smo najavljivali ovih dana, momci će tokom aprila biti više nego vredni i održaće veći broj koncerata širom Srbije a jedan od nastupa je upravo večeras, pred zemunskom publikom i za sve one koji nisu baš iz Zemuna ali koji Block Out dovoljno vole da bi se uputili ka Festu. A takvih je – mnogo.

Malo istorije nije na odmet. Block Out su krenuli sa radom davne 1990. godine kada su bend formirali Milutin Jovančić – Mita (pevač), Trle (basista), Danilo i Laki (gitaristi) i Deki (bubnjar). Interesantno je da se bend isprva zvao Ed Hok (Ad Hoc) ali je ime promenjeno jer je u Makedoniji tada postojao bend sa istim imenom. Tako su momci odabrali ime Block Out što je (osim što je naziv poznate igrice) pojam koji označava poslednji trenutak pred gubitak svesti.

Mnogi koji su bili srednjoškolci ili studenti, tih davnih i ne baš lepih devedesetih, setiće se kako se Block Out slušao sa kaseta i kako su njihova „Nedostupna polja“ bila predmet mnogih filozofskih rasprava i jedno od ključnih mesta za prepoznavanje istomišljenika. E, pa nadamo se da ćemo mnoge od vas videti večeras.

Karte će na ulazu koštati 800 dinara.

Ostavi
komentar

Povezano