Koncerti

11.03.2014.

Block Out u klubu Blue Moon 22. marta Block Out Live
Block Out u klubu Blue Moon 22. marta

Promocija novih pesama i najava albuma!

Pub Blue Moon (Zmaj Jovina 4, pasaž iz Knez Mihajlove) pokreće serijal koncerata pod nazivom "For Fans & Friends" a prvi bend koji će u okviru ovog serijala nastupiti je kultni sastav Block Out! Koncert je zakazan za 22. mart sa početkom u 22h.

Na radost brojnih fanova koji već više od dve decenije prate Block Out, bend je trenutno u fazi stvaranja novih pesama i pripreme novog albuma. Prvi spot i pesma (u sadašnjoj postavi), "Reka" je naišao na pozitivne reakcije kako publike tako i stručne javnosti, dok će drugu novu snimljenu pesmu "Novo odelo" premijerno čuti publika u Blue Moonu. Pored ove dve pesme bend će na koncertu odsvirati  još nekoliko novih, a na repertoaru će biti i pesme koje dugo nisu svirali, kao i njihove prepoznatljive obrade pesama "Soba" (EKV) i "Beograd spava" (U škripcu).

Zbog kapaciteta prostora broj karata je ograničen na 100 a rezervacije karata je moguće uraditi preko FB eventa (klik OVDE). Karte će biti u predprodaji od petka 14. marta u Felix shopu (od 10 do 20h) i Blue Moonu (od 20 do 02h), a prednost kupovine će imati oni koji budu uradili rezervacije.

Cena ulaznice u predprodaji je 400 rsd, dok će na ulazu u klub (ako preostane karata) biti 500 rsd.

Ostavi
komentar