Koncerti

26.12.2013.

Bajaga i Instruktori večeras (27.12.) u Spensu (NS) Bajaga i Instruktori
foto: Dunja Dopsaj
Bajaga i Instruktori večeras (27.12.) u Spensu (NS)

Još samo dan do velikog prednovogodišjeg koncerta!

Ostalo je malo više od 24 časa do dugo najavljivanog prednovogodišnjeg koncerta Bajage i Instruktora „Stari put za Novi Sad“, koji će se održati sutra u velikoj dvorani „Spensa“.

Podsećamo vas, ovim koncertom Bajaga i Instruktori završavaju svoju veliku turneju „Daljina, dim i prašina“, koja je otpočela po izbacivanju istoimenog albuma. Instruktori su pripremili razna iznenađenja, a kakav će biti repertoar videćemo na samom koncertu (fanovi su putem FB stranice glasali koje pesme Instruktori da sviraju), za sada se samo zna da će biti odsvirana pesma „Stari put za Novi Sad“, po kojoj je koncert i dobio ime. Kao predgrupa nastupiće sastav Bestbeat (tekst o njima pročitajte ovde), The Beatles tribute band.

Ulaznice po ceni od 1000 i 1200 dinara možete nabaviti na blagajni „Spens“-a i preko prodajnih mreža Eventim i Gigstix.

U novoj 2014. godini, prvi nastup Bajage i Instruktora biće u Budvi, 1. januara, na bini ispred Starog grada, a početkom marta, tačnije 6., 7. i 8. marta Instruktori će nastupiti u zagrebačkoj „Tvornici“ povodom jubileja, jer su upravo u Zagrebu održali svoj prvi koncert, 12. aprila 1984. godine!

Požurite s kupovinom karata i vidimo se!  

Ostavi
komentar