Koncerti

20.06.2013.

Bad Copy večeras u bašti KST-a Bad Copy
foto: PR Photo
Bad Copy večeras u bašti KST-a

Oproštajni koncerti su glupost živeo povratak benda Bad Copy!

Nakon vrlo uspešnog i posećenog koncerta povodom otvaranja bašte KSTa, KST nastavlja sa radom i organizacijom daljih dešavanja.


U letnjem ambijentu, u bašti 28. juna na velikoj bini KSTa nastupiće BAD COPY grupa. Ovaj nastup je samo još jedan podsetnik da su, kako kažu, ’oproštajni koncerti glupost’. Nakon petogodišnje pauze iznenadili su nas sa neverovatnim  albumom KRIGLE, sa kog su sve pesme već uveliko hitovi!


Članovi benda su nam poručili:

“Ko još pada na svinjsku laž pod nazivom Oproštajni Koncert?

Sigurno ne vi koji ćete svojim cenjenim prisustvom ulepšati svečanost pod nazivom Oproštajni koncerti su glupost, živeo povratak BAD COPY grupe!!!
28. jun, u prijatnom ambijentu bašte KST-a, povedite svoje voljene osobe da na romantičan način provedete divno veče, gde će tri pijane svinje urlati sa bine opscenosti, podrigivati i besomučno pevati "Idemo odma" imajući u vidu da im je to jedini hit. A biće i DJ Goce. I Boršč će da bude. Dolazi i neka ekipa isto. Zvaćemo i Sergeja, sad ga svi opet gotive.”

Karte za ovaj koncert  mogu se nabaviti svakog radnog dana od 09 – 17h ili od srede do subote od 23 – 2.30h u Klubu Studenata Tehnike, ili u ZLA Shteku (T.C. Sremska), za sad po ceni od 600 dinara.

Svi stari hitovi, i ovi novi, zasigurno dobra atmosfera, ogromna i pozitivna publika, KST su dovoljni razlozi zašto se ovaj koncert ne sme propustiti!
28. JUNA KST otvara vrata svim obožavaocima  BAD COPY grupe! Vidimo se!

Ostavi
komentar

Povezano