Koncerti

22.04.2015.

Babe, Bad Copy i Brkovi 29. maja u bašti SKC-a Babe
foto: PR Photo
Babe, Bad Copy i Brkovi 29. maja u bašti SKC-a

Zagrevanje pred Arsenal Fest

Kako smo već pisali, Arsenal Fest 05 se ove godine održava 25., 26. i 27. juna u Kragujevcu, a zagrevanje za isti je zakazano za 29. maj, kada će u bašti Studentskog kulturnog centra nastupiti Babe, Brkovi i Bad Copy!

„Bašta je prirodno okruženje za nas Babe... a imaćemo i Brkove, tako da će zabava biti dvostruka! Zapravo, biće trojka sa Bad Copy-em“, poručili su Žika i ekipa!

Pevač Brkova Šemso ne krije zadovoljstvo što će nastupati sa ova dva benda, jer njihove članove već poznaje, a kaže da Babe slušaju i članovi njegove uže porodice!

Troje učesnika prethodnih izdanja kragujevačkog festivala udružili su sada snage specijalno kako bi Beograđanima najavili novi Arsenal 05. Ulaznica za koncert Baba, Brkova i Bad Copy-ija je 800 dinara do 1. maja, a nakon toga će biti 1.000 dinara. Ulaznice možete nabaviti preko mreže Eventim i na blagajni SKC-a.

Prvi poznati izvođači Arsenal Festa 05 u Kragujevcu su S.A.R.S., Elemental, Kolja i Grobovlasnici, Artan Lili, kao i britanski didžej LTJ Bukem sa MC-ijem Staminom. Mnogobrojni ostali izvođači, njihov raspored po binama (Main Stage, Garden StageExplosiv Stage...) i satnica biće sukcesivno objavljivani. 

Ostavi
komentar

Povezano