Koncerti

06.01.2015.

Atomsko Sklonište i Texas Flood 13. januara u Mikseru Atomsko Sklonište
foto: Mikser PR Photo
Atomsko Sklonište i Texas Flood 13. januara u Mikseru

Mikser House obeležava Novu godinu i po starom kalendaru, i to u tonovima starog dobrog roka!

U utorak 13. januara, sa početkom u 21h, na binu MH u susret julijanskoj novoj godini, dolaze energični i glasni rok bluz trio Texas Flood i legende ex-Yu rok scene Atomsko sklonište.

Atomsko skolinište, jedan od najcenjenijih bendova bivše Jugoslavije, koji iza sebe ima osam studijskih album, zasviraće u Mikser house na dan kada slavimo srpsku novu godinu. Hard rock rifovi, upečatljive klavirske deonice, zadivljujući vokal i čvrsta produkcija, sve su to osobine koje su krasile ovaj bend od svog formiranje 1976. godine pa do danas. Pulski bend, koji je dobio naziv po predstavi režisera Boška Obradovića (čovekom koji je potpisivao i njihove tekstove), već sa prvim albumom zaprepastio je kritičare svojim neobičnim konceptom i drugačijim pogledom na svet.

Texas Flood je beogradski blues rock power trio koga čine Nenad Zlatanović - gitara i vokal, Ivan Čukić - bas gitara i vokal i Vlada Golubović - bubnjevi. Svoj prvi CD „Grinnin' In Your Face“ objavili su početkom 2009. godine na etiketi Blues Time i za njega dobili odlične kritike. Od tada su imali veliki broj klupskih koncerata širom Srbije i nekoliko veoma značajnih nastupa na velikim scenama, među kojima izdvajamo Bg Arenu pre grupe ZZ Top pred 10000 gledalaca , Sava centar pre Stevena Seagala, dva mađarska blues festivala u Budimpešti i Pakšu. 

Cena ulaznice u pretprodaji je 900 dinara dok će na dan održavanja koncerta biti 1000 dinara. Ulaznice se mogu nabaviti na Gigstix prodajnim mestima, u Mikser House-u, knjižarama „Vulkan“ i radnjama „Corner Shop“.

Ostavi
komentar

Povezano