Koncerti

26.03.2014.

Atheist Rap predgrupa Dubiozi na velikom koncertu u Areni! Atheist Rap
foto: PR Photo
Atheist Rap predgrupa Dubiozi na velikom koncertu u Areni!

Novosadski pankeri Atheist Rap nastupiće ispred Dubioza kolektiva na velikom beogradskom koncertu 5. aprila u Kombank areni.

"Do našeg nastupa kao predgrupe došlo je na ideju Dubioza kolektiva, a usled prepoznavanja Atheist Rapa kao velikog potencijala na domaćoj sceni u smislu obogaćenja kulturnog prostora i reanimacije i dekontaminacije napaćenih mozgova velikog dela naroda i narodnosti regije i šire", objašnjava gitarista Vladimir Radusinović-Radule.

Od Atheist Rapa u Areni se 5. aprila može očekivati da "opravda ukazano poverenje i svojim nastupom postavi solidne temelje za vanserijski ugođaj u nastavku večeri".

Na pitanje šta Ateisti misle o Dubioza kolektivu, Radule kaže: "Oni su sve ono što bi mi želeli da jesmo - inteligentni, pametni, mladi, lepi, zgodni, veseli, svojom bogatom muzikom i slatko- gorkim tekstovima širom sveta pronose poruke slobode, jednakosti i ljubavi prema ljudima i okruženju, planeti, vasioni i životu uopšte. Na prvom mestu mislimo da su dobri ljudi kao pojedinci, a kao kolektiv su, što bi se kod nas reklo - fakin# mama! Zato ih volimo podjednako kao drugare i kao ljudska bića, iako nam nekada deluju kao superheroji koji čiste planetu od svakojakog đubreta".

Atheist Rap su trenutno na regionalnoj turneji kojom obeležavaju 25 godina postojanja benda. Početkom marta novim spotom za pesmu "Drugo pakovanje" najavili su novi album koji će izaći krajem ove godine.

Ostavi
komentar